Oppsummering etter styremøte 13. desember

Oppsummering etter styremøte 13. desember

19. desember 2019 20:22

Driftsrapport

November og desember har vært ganske hektisk, med både flere pågående prosjekter og uvanlig mange henvendelser.

  • Installasjon av infrastruktur for lading i garasjen pågår og er ladeboksene er forsinket. Charge 365 har sendt direkte informasjon om dette til alle 79 beboere som har bestilt ladeboks. Charge 365 skifter nå navn til ChargeUp.
  • Prosjektene med callinganlegg, lysstyring og brannvarsling er nå i siste fase av forberedelser og arbeider med installasjon vil starte i januar/februar.
  • Bookingsystemet av fellesrommene våre har vært nede de siste ukene og booking må gjøres manuelt til utleielokaler@orebakken.no Informasjon om dette oppdateres på hjemmesidene.

 

Tilbud om bildeling i Orebakken

Otto er en bildelingstjeneste som er levert av Bertel O. Steen. De har nå satt ut en stasjonsvogn og en varebil på øvre utendørs parkeringsplass. Dette er et ekstra tilbud til beboerne for å ha fleksibilitet i forhold til bruk av bil, når man kanskje ikke trenger en bil stående parkert over lengre tid, men bare trenger bil en gang i blant. Som brukere må du registrere deg og laste ned appen Otto, som fungerer som nøkkel og registrerer bruk. Mer informasjon og lenke til Otto.no finner du på våre hjememsider.

 

Jul og nyttår i Orebakken

Erfaringsmessig er jul og nyttår en rolig periode i Orebakken. Tor og Nils-Jostein vil derfor avslutte året med å ta ut resterende feriedager, men likevel være i beredskap for brøyting og strøing ved behov.

 

Med vennlig hilsen

Orebakken borettslag ved styret og daglig leder