Oppsummering etter styremøte 9. april

Oppsummering etter styremøte 9. april

11. april 2019 17:25

Driftsrapport
Daglig leder orienterte styret om pågående driftsoppgaver og prosjekter.
Våre ansatte opplever også at antallet henvendelser fortsatt er økende og legger beslag på mye av arbeidstid. Dette innebærer at flere arbeidsoppgaver løses noe senere enn planlagt.

Sesong for hundebæsj!
Våren har kommet og med det også synlige rester etter vinterens lufting av husdyr. Dessverre er det slik at maskiner, utstyr og klær hos våre ansatte stadig blir ødelagt på grunn av husdyr som slippes løs. For ikke å snakke om Orebakkens sandkasser og lekeområder! Styret minner om husordensreglenes §9 og spesielt c) Hunder og katter skal luftes utenfor borettslagets område.
Torg og uteområde
Planen for det nye torget er nå gjennomgått med landskapsarkitekten, med tanke på å tilpasse til rett kostnadsramme, som er justert iht tilskudd fra OBOS. Innhenting av tilbud på utførelse gjøres etter at endelig justert plan er klar uken etter Påske.

Rydding, loppemarked og komprimatorbil – 24. og 25. april
Påsken er tid for rydding av boder. Styret minner om at det ikke er anledning til å oppbevare private eiendeler i fellesarealer, med unntak av sykler og akebrett på egnet sted i kjellerne.
Voksen skoles musikkorps vil veldig gjerne ha lopper og har derfor organisert med henting i Orebakken på samme tidspunkt som komprimatorbilen kommer.
Det betyr at bil for lopphenting kjører først og brukbare ting leveres til dem, før skrot kastes i komprimatorbilen. NB! Se baksiden av dette arket for mer informasjon!

Trimromutvalg
Styret har igangsatt en oppgradering av Orebakkens trimrom. I den forbindelse ønsker vi å opprette en gruppe med beboere som bruker trimrommet og kan hjelpe til med innspill om behov.

Eiendomsskatt
Styret har fått et par henvendelser etter at OBOS sendte ut informasjon om innkreving av eiendomsskatt. Vi har bedt OBOS om mer informasjon slik at et grundigere informasjonsskriv om dette kan sendes ut.

Generalforsamling 14. mai
Vi minner igjen om generalforsamling 14. mai. Sakspapirer vil bli sendt ut i månedsskiftet april/mai.

Garasjevask – lørdag 27. april (plan 3 og 4) og lørdag 4. mai (plan 1 og 2)
Vi har endret tidspunktene for vårens garasjevask, se eget oppslag i oppgangen

Med vennlig hilsen
Orebakken borettslag ved styret og daglig leder