Viktig informasjon angående leie av utendørs parkeringsplass

Viktig informasjon angående leie av utendørs parkeringsplass

1. november 2019 22:32

Vi endrer nå rutiner for drift og utleie av plasser på vår utendørsparkering for borettslagets beboere.

Den 15. november 2019 overtar Aker P-Drift administrasjon og drift av disse parkeringsplassene. Det betyr at Aker P-drift i fremtiden håndterer alle spørsmål og henvendelser fra beboerne i Orebakken brl.  som gjelder leie og betaling av utendørsparkering.

Den nye administrasjonsløsningen er en enkel nettside for registrering og håndtering av leieforholdet. Alle som leier plass i dag og ønsker å fortsette leieavtalene sine må registrere seg så snart som mulig og senest innen 15. november.

NB! Det vil ikke lenger være faste plasser, men som bruker/leietager velger du selv én av de 65 plassene på de to øvre utendørsparkeringene. De fem korttidsplassene vil fortsatt være reservert for korttidsparkering, inntil to timer!

Månedsprisen for leie forblir uendret og er fremdeles kr. 300.

 

Hvordan ta i bruk denne løsningen?

Registrer deg som bruker på denne siden: https://akerp-permit.giantleap.no/embedded-user-shop.html#/login

  1. Kryss av i boksen for «kupongkode» og legg inn koden OREBRL
  2. «Velg sted» Oslo
  3. «Velg anlegg» Orebakken
  4. Trykk på «leie av p-plass for beboere
  5. Legg inn registreringsnummer på bilen som skal parkeres
  6. Legg inn starttidspunkt for leie av plass
  7. Fortsett til betaling

Her må du legge inn og registrere et betalingskort, dermed blir leien trukket automatisk hver måned. Avtalen kan sies opp når som helst, og man kan da parkere ut måneden man har betalt for. Det er enkelt å gjenopprette leieforhold når det er behov for det.

Koden er aktiv fra 1. november 2019 og ved førstegangs kjøp av leieavtale må det opprettes en bruker, denne brukeren benyttes for å logge inn i brukerweb senere. I brukerweb kan man administrere avtalen sin, dvs endre eller avslutte den.

 

I tillegg finnes det en ekstra mulighet der du som beboer kan laste ned Aker P-drifts app p smarttelefon for å eventuelt styre/administrere flere biler med ulike registreringsnumre. Link til app:  https://akerp-permit.giantleap.no/#/login

 

Det vil etterhvert bli satt opp nye skilt som er tilpasset denne nye administrasjonsløsningen.